Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесенко, Василь Федорович | - |
dc.contributor.author | Fesenko, Vasily | - |
dc.contributor.author | Каркач, Петро Михайлович | - |
dc.contributor.author | Karkach, Peter | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Петро Іванович | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Peter | - |
dc.contributor.author | Соболєв, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Sobolev, Alexander | - |
dc.contributor.author | Машкін, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Mashkin, Yurii | - |
dc.contributor.author | Бількевич, Віта Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bilkevych, Vita | - |
dc.contributor.author | Гришко, Віталій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Grishko, Vitaliі | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-09T11:00:43Z | - |
dc.date.available | 2018-10-09T11:00:43Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи / В.Ф.Фесенко, П.М.Каркач, П.І.Кузьменко та ін. .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .-57 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275 | - |
dc.description | This methodical publication allows students to acquaint students with the most important issues that they will have to solve in their practical activities, to ensure the effective mastering of theoretical knowledge in discipline "Innovative technologies of production of pig and poultry production" and their application in production. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дане методичне видання дає змогу ознайомити студентів з найважливішими питаннями, які доведеться вирішувати в своїй практичній діяльності, сприяє забезпеченню ефективного засвоєння теоретичних знань з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукціі свинарства та птахівництва» та їх застосування на виробництві. Данное методическое издание дает возможность ознакомить студентов с важнейшими вопросами, которые придется решать в своей практической деятельности, способстует обеспечению эффективного усвоения теоретических знаний по дисциплине «Инновационные технологии производства продукции свиноводства и птицеводства» и их применение на производстве | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | інноваційні технології виробництва продукції свинарства | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота студентів | uk_UA |
dc.subject | робочий зошит | uk_UA |
dc.subject | practical classes | uk_UA |
dc.subject | innovative pig production technologie | uk_UA |
dc.subject | independent work of students | uk_UA |
dc.subject | working notebook | uk_UA |
dc.subject | практические занятия | uk_UA |
dc.subject | инновационные технологии производства продукции свиноводства | uk_UA |
dc.subject | самостоятельная работа студентов | uk_UA |
dc.subject | рабочая тетрадь | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical instructions and a working notebook for practical lessons on innovative technologies of production of pig production and poultry farming in the conditions of NNDC and individual work of full-time and part-time students of educational and qualification level - master's degree, specialty: 204- "Technology of production and processing of livestock products" according to requirements credit-module system | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4(076.5) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_vkazivky.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.