Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФесенко, Василь Федорович-
dc.contributor.authorFesenko, Vasily-
dc.contributor.authorКаркач, Петро Михайлович-
dc.contributor.authorKarkach, Peter-
dc.contributor.authorКузьменко, Петро Іванович-
dc.contributor.authorKuzmenko, Peter-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Alexander-
dc.contributor.authorМашкін, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorMashkin, Yurii-
dc.contributor.authorБількевич, Віта Володимирівна-
dc.contributor.authorBilkevych, Vita-
dc.contributor.authorГришко, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorGrishko, Vitaliі-
dc.date.accessioned2018-10-09T11:00:43Z-
dc.date.available2018-10-09T11:00:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи / В.Ф.Фесенко, П.М.Каркач, П.І.Кузьменко та ін. .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .-57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275-
dc.descriptionThis methodical publication allows students to acquaint students with the most important issues that they will have to solve in their practical activities, to ensure the effective mastering of theoretical knowledge in discipline "Innovative technologies of production of pig and poultry production" and their application in production.uk_UA
dc.description.abstractДане методичне видання дає змогу ознайомити студентів з найважливішими питаннями, які доведеться вирішувати в своїй практичній діяльності, сприяє забезпеченню ефективного засвоєння теоретичних знань з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукціі свинарства та птахівництва» та їх застосування на виробництві. Данное методическое издание дает возможность ознакомить студентов с важнейшими вопросами, которые придется решать в своей практической деятельности, способстует обеспечению эффективного усвоения теоретических знаний по дисциплине «Инновационные технологии производства продукции свиноводства и птицеводства» и их применение на производствеuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectінноваційні технології виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.subjectсамостійна робота студентівuk_UA
dc.subjectробочий зошитuk_UA
dc.subjectpractical classesuk_UA
dc.subjectinnovative pig production technologieuk_UA
dc.subjectindependent work of studentsuk_UA
dc.subjectworking notebookuk_UA
dc.subjectпрактические занятияuk_UA
dc.subjectинновационные технологии производства продукции свиноводстваuk_UA
dc.subjectсамостоятельная работа студентовuk_UA
dc.subjectрабочая тетрадьuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиuk_UA
dc.title.alternativeMethodical instructions and a working notebook for practical lessons on innovative technologies of production of pig production and poultry farming in the conditions of NNDC and individual work of full-time and part-time students of educational and qualification level - master's degree, specialty: 204- "Technology of production and processing of livestock products" according to requirements credit-module systemuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.4(076.5)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodychni_vkazivky.pdf2,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.