Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275
Title: Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи
Other Titles: Methodical instructions and a working notebook for practical lessons on innovative technologies of production of pig production and poultry farming in the conditions of NNDC and individual work of full-time and part-time students of educational and qualification level - master's degree, specialty: 204- "Technology of production and processing of livestock products" according to requirements credit-module system
Authors: Фесенко, Василь Федорович
Fesenko, Vasily
Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Машкін, Юрій Олексійович
Mashkin, Yurii
Бількевич, Віта Володимирівна
Bilkevych, Vita
Гришко, Віталій Анатолійович
Grishko, Vitaliі
Keywords: практичні заняття;інноваційні технології виробництва продукції свинарства;самостійна робота студентів;робочий зошит;practical classes;innovative pig production technologie;independent work of students;working notebook;практические занятия;инновационные технологии производства продукции свиноводства;самостоятельная работа студентов;рабочая тетрадь
Issue Date: 2018
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи / В.Ф.Фесенко, П.М.Каркач, П.І.Кузьменко та ін. .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .-57 с.
Abstract: Дане методичне видання дає змогу ознайомити студентів з найважливішими питаннями, які доведеться вирішувати в своїй практичній діяльності, сприяє забезпеченню ефективного засвоєння теоретичних знань з дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукціі свинарства та птахівництва» та їх застосування на виробництві. Данное методическое издание дает возможность ознакомить студентов с важнейшими вопросами, которые придется решать в своей практической деятельности, способстует обеспечению эффективного усвоения теоретических знаний по дисциплине «Инновационные технологии производства продукции свиноводства и птицеводства» и их применение на производстве
Description: This methodical publication allows students to acquaint students with the most important issues that they will have to solve in their practical activities, to ensure the effective mastering of theoretical knowledge in discipline "Innovative technologies of production of pig and poultry production" and their application in production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1275
metadata.dc.identifier.udc: 636.4(076.5)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni_vkazivky.pdf2,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.