Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12691
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Похил, Б.П. | - |
dc.contributor.author | Pokhyl, B. | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-21T11:18:13Z | - |
dc.date.available | 2024-10-21T11:18:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Похил Б.П. Технологія отримання, безпечність та якість молока за сучасних умов вирощування корів / Б.П. Похил, В.П. Лясота // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.149-151. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12691 | - |
dc.description | The expediency of continuous research has been substantiated and experimentally proven safety and quality of milk production under modern conditions of cow breeding. The technology of obtaining milk in the farm as a whole meets sanitary and hygienic requirements, but the preparatory period for milking cows by some operators it lasted 5–6 minutes, with the norm 1–2 minutes. The udder was not always wiped after washing, but the milking of some animals sometimes lasted 10–12 minutes while the norm was 3–6 minutes, and the final processing of the cows' udders was also disrupted. The safety and quality of milk meets the requirements of the current standard - DSTU 3662:2018. | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості отримання молока за сучасних умов вирощування корів. Технологія отримання молока в господарстві в цілому відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, але підготовчий період при доїнні корів деякими операторами тривав 5–6 хвилин, при нормі 1–2 хв. Не завжди вим’я витирали після обмивання, а доїння деяких тварин інколи тривало 10–12 хв при нормі 3–6 хв, порушувалось і заключна обробка вим’я корів. Безпечність та якість молока відповідає вимогам чинного стандарту - ДСТУ 3662:2018. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | сучасні умови вирощування корів | uk_UA |
dc.subject | технологія отримання молока | uk_UA |
dc.subject | підготовчий період | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічні умови | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість молока | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза молока | uk_UA |
dc.subject | modern conditions for raising cows | uk_UA |
dc.subject | milk production technology | uk_UA |
dc.subject | preparatory period | uk_UA |
dc.subject | sanitary and hygienic conditions | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | milk quality | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.title | Технологія отримання, безпечність та якість молока за сучасних умов вирощування корів | uk_UA |
dc.title.alternative | Production technology, safety and quality of milk under modern conditions of cow breeding | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.12/.3:619 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologija_otrymannja.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.