Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПохил, Б.П.-
dc.contributor.authorPokhyl, B.-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:18:13Z-
dc.date.available2024-10-21T11:18:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПохил Б.П. Технологія отримання, безпечність та якість молока за сучасних умов вирощування корів / Б.П. Похил, В.П. Лясота // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.149-151.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12691-
dc.descriptionThe expediency of continuous research has been substantiated and experimentally proven safety and quality of milk production under modern conditions of cow breeding. The technology of obtaining milk in the farm as a whole meets sanitary and hygienic requirements, but the preparatory period for milking cows by some operators it lasted 5–6 minutes, with the norm 1–2 minutes. The udder was not always wiped after washing, but the milking of some animals sometimes lasted 10–12 minutes while the norm was 3–6 minutes, and the final processing of the cows' udders was also disrupted. The safety and quality of milk meets the requirements of the current standard - DSTU 3662:2018.uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення дослідження безпечності та якості отримання молока за сучасних умов вирощування корів. Технологія отримання молока в господарстві в цілому відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, але підготовчий період при доїнні корів деякими операторами тривав 5–6 хвилин, при нормі 1–2 хв. Не завжди вим’я витирали після обмивання, а доїння деяких тварин інколи тривало 10–12 хв при нормі 3–6 хв, порушувалось і заключна обробка вим’я корів. Безпечність та якість молока відповідає вимогам чинного стандарту - ДСТУ 3662:2018.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсучасні умови вирощування корівuk_UA
dc.subjectтехнологія отримання молокаuk_UA
dc.subjectпідготовчий періодuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні умовиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякість молокаuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза молокаuk_UA
dc.subjectmodern conditions for raising cowsuk_UA
dc.subjectmilk production technologyuk_UA
dc.subjectpreparatory perioduk_UA
dc.subjectsanitary and hygienic conditionsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectmilk qualityuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.titleТехнологія отримання, безпечність та якість молока за сучасних умов вирощування корівuk_UA
dc.title.alternativeProduction technology, safety and quality of milk under modern conditions of cow breedinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3:619uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologija_otrymannja.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.