Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12600
Назва: | Проблеми продовольчого забезпечення населення України в умовах воєнного стану |
Інші назви: | Problems of food security for the population of Ukraine under martial law |
Автори: | Шуст, Олена Анатоліївна Никоненко, Оксана Анатоліївна Ципа, Ніколет Присяжнюк, Наталія Михайлівна Shust, Olena Nykonenko, Oksana Czipa, Nikolett Prysyazhnyuk, Natalia |
Ключові слова: | продовольче забезпечення, сільськогосподарське виробництво, господарства населення, сільськогосподарські підприємства, релокація, диверсифікація;food security, agricultural production, farms population, agricultural enterprises, relocation, diversification |
Дата публікації: | сер-2024 |
Видавництво: | ЗВО «Подільський державний університет», Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН |
Бібліографічний опис: | Проблеми продовольчого забезпечення населення України в умовах воєнного стану / О.А. Шуст, О.А. Никоненко, Н.М. Присяжнюк, Н. Ципа // Інноваційна економіка. - 2024. - Вип. 2 [98]. - С.62-70 |
Короткий огляд (реферат): | На основі узагальнення емпіричних матеріалів та практичного досвіду суб’єктів господарювання запропонувати рекомендації щодо формування системи забезпечення населення України продовольчими продуктами вітчизняного виробника в повоєнний період відродження економіки. Методика дослідження. Для досягнення поставленої мети у процесі дослідження використано наступні наукові методи: наукової абстракції, дедукції та індукції – для формулювання наукової гіпотези роботи, законів та принципів; формальної логіки – при визначенні особливостей здійснення виробничого-господарської діяльності господарств усіх категорій в умовах запровадження воєнного стану; абстрактно-логічний – для здійснення теоретичних узагальнень, формулювання висновків; монографічного аналізу – для детального дослідження чинників, які відображають особливості виробництва сільськогосподарської продукції в умовах військової агресії росії проти України. |
Опис: | Based on the generalization of empirical materials and practical experience of the subjects management to offer recommendations on the formation of a system of providing for the population of Ukraine with food products of the domestic producer in the post-war revival period economy. Research methodology. In order to achieve the set goal, the research was used the following scientific methods: scientific abstraction, deduction and induction - for the formulation of scientific work hypotheses, laws and principles; formal logic - when determining the specifics of implementation production and economic activity of farms of all categories in the conditions of the introduction of military condition; abstract-logical – for making theoretical generalizations, formulating conclusions; monographic analysis - for a detailed study of factors that reflect peculiarities production of agricultural products in the conditions of Russia's military aggression against Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12600 |
УДК: | 338.439.66:314.04(477) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
article..pdf | 498,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.