Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12600
Назва: Проблеми продовольчого забезпечення населення України в умовах воєнного стану
Інші назви: Problems of food security for the population of Ukraine under martial law
Автори: Шуст, Олена Анатоліївна
Никоненко, Оксана Анатоліївна
Ципа, Ніколет
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Shust, Olena
Nykonenko, Oksana
Czipa, Nikolett
Prysyazhnyuk, Natalia
Ключові слова: продовольче забезпечення, сільськогосподарське виробництво, господарства населення, сільськогосподарські підприємства, релокація, диверсифікація;food security, agricultural production, farms population, agricultural enterprises, relocation, diversification
Дата публікації: сер-2024
Видавництво: ЗВО «Подільський державний університет», Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН
Бібліографічний опис: Проблеми продовольчого забезпечення населення України в умовах воєнного стану / О.А. Шуст, О.А. Никоненко, Н.М. Присяжнюк, Н. Ципа // Інноваційна економіка. - 2024. - Вип. 2 [98]. - С.62-70
Короткий огляд (реферат): На основі узагальнення емпіричних матеріалів та практичного досвіду суб’єктів господарювання запропонувати рекомендації щодо формування системи забезпечення населення України продовольчими продуктами вітчизняного виробника в повоєнний період відродження економіки. Методика дослідження. Для досягнення поставленої мети у процесі дослідження використано наступні наукові методи: наукової абстракції, дедукції та індукції – для формулювання наукової гіпотези роботи, законів та принципів; формальної логіки – при визначенні особливостей здійснення виробничого-господарської діяльності господарств усіх категорій в умовах запровадження воєнного стану; абстрактно-логічний – для здійснення теоретичних узагальнень, формулювання висновків; монографічного аналізу – для детального дослідження чинників, які відображають особливості виробництва сільськогосподарської продукції в умовах військової агресії росії проти України.
Опис: Based on the generalization of empirical materials and practical experience of the subjects management to offer recommendations on the formation of a system of providing for the population of Ukraine with food products of the domestic producer in the post-war revival period economy. Research methodology. In order to achieve the set goal, the research was used the following scientific methods: scientific abstraction, deduction and induction - for the formulation of scientific work hypotheses, laws and principles; formal logic - when determining the specifics of implementation production and economic activity of farms of all categories in the conditions of the introduction of military condition; abstract-logical – for making theoretical generalizations, formulating conclusions; monographic analysis - for a detailed study of factors that reflect peculiarities production of agricultural products in the conditions of Russia's military aggression against Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12600
УДК: 338.439.66:314.04(477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
article..pdf498,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.