Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12547
Назва: Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць
Інші назви: Structural and logical scheme of the automatic control system of the closed system of heating and ventilation of greenhouses
Strukturno-lohichna skhema avtomatychnoi systemy upravlinnia zamknutoiu systemoiu opalennia ta ventyliatsii teplyts.
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Лісовий, Іван Олександрович
Ковальчук, Юрій Олексійович
Kepko, Oleg
Lisovyi, Ivan
Kovalchuk, Yurii
Ключові слова: замкнута система вентиляції;регенерація повітря;структурно-логічна схема;вирощування грибів;closed ventilation system;air regeneration;structural and logical scheme;growing mushrooms
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кепко О.І., Лісовий І.О., Ковальчук Ю.О. Структурно-логічна схема автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць. Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Кропивницький. 2023. № 53. С. 294–304.
Короткий огляд (реферат): В процесі проектування автоматичної системи управління замкнутою системою опалення та вентиляції теплиць з регенерацією повітря було обґрунтовано та розроблено структурно-логічну схему управління, яка передбачає управління технологічними параметрами (температурою, вологістю, концентрацією СО2, освітленістю). Структурно-логічна схема була створена на основі технологічної карти вирощування гливи звичайної з урахуванням зміни температури, вологості, концентрації СО2 та освітленості у функції часу. In the process of designing an automatic control system for a closed system of heating and ventilation of greenhouses with air regeneration, a structural and logical control scheme was substantiated and developed, which provides for control of technological parameters (temperature, humidity, CO2 concentration, illumination). The structural and logical scheme was created on the basis of the technological map of the cultivation of common oyster mushrooms taking into account changes in temperature, humidity, CO2 concentration and illumination as a function of time.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12547
ISSN: 2414-3820
УДК: 681.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.