Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1254
Назва: Вплив інцухту на формування структурних елементів продуктивності у сорту Магнат ріпаку ярого
Інші назви: Intsuhtu effect on performance of structural elements in a variety magnat rape spring
Автори: Івко, Юлія Олександрівна
Ivko, Yulia
Ключові слова: інцухт;intsuht;інбридинг;inbreeding;інцухт-покоління;intsuht-generation;селекція;selection;селекційний номер;selection number;ріпак ярий;rape spring
Дата публікації: 2012
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Івко Ю.О. Вплив інцухту на формування структурних елементів продуктивності у сорту Магнат ріпаку ярого / Ю.О. Івко // Агробіологія: Зб. наук. праць / БНАУ. – Біла Церква. – 2012. – Вип. 9 (96). – С. 76-79
Короткий огляд (реферат): Наведено характер впливу інцухту на формування висоти стебла, кількості стручків на центральному суцвітті, довжини стручка та кількості насінин у стручку в сорту Магнат ріпаку ярого. Виявлено, що контрольоване самозапилення в сорту Магнат ріпаку ярого призвело до інцухт-депресії рослини лише за довжиною стручка. За рештою ознак спостерігалося збільшення значення показників у рослин першого інцухт-покоління, порівняно з рослинами відкритого цвітіння.
Опис: An intsuhtu the impact on the formation of stem height, number of pods on the main inflorescence, pod length and number of seeds in a pod in a variety Tycoon rape spring. Found that controlled self-pollination in spring rapeseed varieties Magnate led to intsuht-depressed plant just up pod. For the rest of the signs of an increase in the values of the plants intsuht firstgeneration, compared with plants of open blossoms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1254
ISSN: 2310-9270
УДК: 631.527.8-043.83:633.853.49’’321’’
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vply`v inczuxtu.pdf254,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.