Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12533
Назва: | Використання зелених нанотехнологій у розвитку тваринництва в аспекті досягнення цілей сталого розвитку |
Інші назви: | The use of green nanotechnologies in livestock development in terms of achieving sustainable development goals |
Автори: | Цехмістренко, Світлана Іванівна Tsekhmistrenko, Svitlana Бітюцький, Володимир Семенович Bityutskyy, Volodymyr Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Oksana |
Ключові слова: | наночастинки;nanoparticles;кормові добавки;feed additives;зелений синтез;green synthesis;біонанотехнології;bionanotechnology;пребіотики;prebiotics |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Цехмістренко С. І. Використання зелених нанотехнологій у розвитку тваринництва в аспекті досягнення цілей сталого розвитку / С. І. Цехмістренко, В. С. Бітюцький, О. С. Цехмістренко // Пріоритетні напрямки повоєнного відновлення аграрного сектору в аспекті досягнення цілей сталого розвитку: матеріали Міжнар. наук. -практ. конф.- Біла Церква: БНАУ, 2024.- С. 151–153. |
Короткий огляд (реферат): | Використання нанотехнологій пропонують потенційні переваги у тваринництві та птахівництві, сприяючи підвищенню продуктивності, зниженню токсичності, покращанню діагностики захворювань та якості продукції. Їх використання сприятиме післявоєнному відновленню економіки України. |
Опис: | The use of nanotechnology offers potential benefits in livestock and poultry farming, contributing to increased productivity, reduced toxicity, improved disease diagnosis and product quality. Their use will contribute to the post-war recovery of Ukraine's economy |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12533 |
УДК: | 608.32:502/504:636.09:657.478.5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vykorystannia_zelenykh_nanotekhnolohii.pdf | 340,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.