Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрубчевська, Дар'я Олегівна-
dc.contributor.authorStrubchevska, Daria-
dc.contributor.authorСідлецька, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorSidletska, Iryna-
dc.contributor.authorЧуб, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorChub, Alexander-
dc.date.accessioned2024-09-11T07:58:05Z-
dc.date.available2024-09-11T07:58:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтрубчевська Д.О. Гастрит у свиней (етіологія, поширення та лікування) / Д.О. Струбчевська, І.О. Сідлецька, О.В. Чуб // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.61-63.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12511-
dc.descriptionThe basis of the technology of industrial pig farming is the organization of biologically complete and cost-effective breeding and fattening of animals, stocking and maintenance of breeding stock for complex mechanization of all production cycles and full veterinary support. Keeping pigs on industrial complexes allows to save 20-30% of feed consumption per unit of production and more than in increase labor productivity four times compared to conventional commodity farms. Pigs are different a number of biological and economic features, thanks to which it is possible to obtain high-quality meat products with relatively low labor costs, save feed costs (up to 4-6 feed units per 1 kg increase), get a high slaughter yield - 72 - 85%.uk_UA
dc.description.abstractОснову технології ведення промислового свинарства складає організація біологічно повноцінного і економічно ефективного вирощування та відгодівлі тварин, комплектування та утримання маточного поголів’я за комплексної механізації всіх виробничих циклів та повному ветеринарному забезпеченні. Утримання свиней на промислових комплексах дозволяє зекономити на 20 – 30 % витрати кормів на одиницю продукції та більше ніж у чотири рази підвищити продуктивність праці порівняно зі звичайними товарними фермами. Свині відрізняються цілим рядом біологічних та господарських особливостей, завдяки яким можна отримати високоякісну м’ясну продукцію при порівняно невисоких затратах праці, зекономити витрати кормів (до 4 – 6 кормових одиниці на 1 кг приросту), одержати високий забійний вихід – 72 – 85 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectшлунково-кишкові хворобиuk_UA
dc.subjectнезаразна патологіяuk_UA
dc.subjectгастритuk_UA
dc.subjectгастроентеритuk_UA
dc.subjectпоросятаuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectgastrointestinal diseasesuk_UA
dc.subjectnon-infectious pathologyuk_UA
dc.subjectgastritisuk_UA
dc.subjectgastroenteritisuk_UA
dc.subjectpigletsuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.titleГастрит у свиней (етіологія, поширення та лікування)uk_UA
dc.title.alternativeGastritis in pigs (etiology, distribution and treatment)uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.053.09.:616.33/.34-008.111uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gastryt_u_svynej.pdf745,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.