Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12491
Назва: Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат»
Інші назви: Analysis of pork production technology and ways to improve it at Svitanok UFSG of Kyiv region and meat processing at Kyiv Meat Processing Plant LLC.
Автори: Островий, Віталій Олександрович
Ostrovyi, Vitalii
Ключові слова: годівля;feeding;молодняк свиней;young pigs;кормові добавки;ffeed additives;продуктивність;рroductivity;комбікорм;compound feed
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Островий В.О. Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О. О. Чернявський, доцент. - Біла Церква, 2023. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна магістерська робота Острового В.О. на тему: «Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення у СФГ «Світанок» Київської області та переробки м’яса в ТОВ «Київський м’ясокомбінат». Зроблений аналіз виробництва сільськогосподарської продукції господарства. Особливу увагу приділенно годівлі свиней щодо забезпечення їх поживними речовинами, залежно від живої маси і віку у складі сухих кормосумішів власного виробництва. Вказано, що поживність кормосумішів власного виробництва дещо не відповідає деталізованим нормам годівлі. Проаналізувавши раціони годівлі були запропоновані заходи з удосконалення технології годівлі свиней. Орієнтуючися на кормову базу господарства ми рекомендуємо дещо змінити структурний склад корму і оптимізувати кормосуміші за рахунок додавання до них білково-мінеральновітаміних кормових добавок. Які вводяться до складу раціону згідно рекомендацій виробника. Кваліфікаційна робота магістра містить 51 сторінку, 8 таблиць, 14 рисунків, список використаних джерел із 22 найменувань, 7 з яких – латиницею.
Опис: Master's qualification thesis of Ostrovoi V.O. on the topic: "Analysis of pork production technology and ways to improve it at Svitanok SFG of Kyiv region and meat processing at Kyiv Meat Factory LLC." An analysis of the farm's production of agricultural products was made. Particular attention is paid to the feeding of pigs in terms of providing them with nutrients, depending on their live weight and age, in the composition of dry fodder mixtures of their own production. It is indicated that the nutritional content of feed mixtures of own production does not correspond to the detailed norms of feeding. After analyzing feeding rations, measures were proposed to improve pig feeding technology. Focusing on the fodder base of the farm, we recommend slightly changing the structural composition of the fodder and optimizing feed mixtures by adding protein-mineral-vitamin feed additives to them. Which are included in the diet according to the manufacturer's recommendations. The master's qualification work contains 51 pages, 8 tables, 14 figures, a list of used sources with 22 names, 7 of which are in Latin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12491
УДК: 636.4
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.