Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12427
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвістула, Наталія Костянтинівна-
dc.contributor.authorSvistula, Nataliia-
dc.date.accessioned2024-09-03T11:25:56Z-
dc.date.available2024-09-03T11:25:56Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationСвістула Н. К. Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на підприємстві : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.В. Борщ, доцент. - Біла Церква, 2023. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12427-
dc.descriptionFG "Tomylovske" specializes in growing wheat, corn, fodder crops, berries, vegetables in crop production, and in livestock production – in the production of milk and meat. The farm uses an expensive technology of milk production, which based on tethered keeping of animals and milking with portable devices in the milk duct. The technology of obtaining milk in the farm does not always meet sanitary and hygienic requirements. This concerns violations by milkmaids of the rules of machine milking. To increase the yield of cows and the efficiency of milk production in general on the farm, it is necessary to increase the number of cows that would meet the requirements of the elite and elite classes – a record of up to 60%. Extending the duration of exploitation of cows for 4 or more lactations makes it possible to reduce the costs of renewing the herd and increase the efficiency of production of products on the farm. Processing milk into yogurt makes it possible to increase the profitability of production by 123.5%.The master's qualification work contains 51pages, 11 tables, a list of used sources of 33 items.uk_UA
dc.description.abstractФГ «Томилівське» у рослинництві спеціалізується на вирощуванні пшениці, кукурудзи, кормових культур, ягід, овочів, у тваринництві – на виробництві молока і м’яса. В господарстві застосовують затратну технологію виробництва молока, яка базується на прив’язному утриманні тварин і доїнні переносними апаратами у молокопровід.Технологія отримання молока в господарстві не завжди відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Це стосується порушень доярками правил машинного доїння. Для підвищення надоїв корів та ефективності виробництва молока в цілому на фермі потрібно збільшувати кількість корів, які б відповідали вимогам класів еліта і еліта – рекорд до 60%. Подовження тривалості експлуатації корів упродовж 4-х і більше лактацій дає можливість знизити затрати на оновлення стада і підвищити ефекивність виробництва продукції на фермі. Переробка молока на йогурт дає можливість підвищити рентабельність виробництва продукції на 123,5%. Кваліфікаційна робота магістра містить 51 сторінку, 11 таблиць, список використаних джерел із 33 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectмолочні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectвідтворенняuk_UA
dc.subjectreproductionuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectmilkinguk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.subjectмасло солодковершковеuk_UA
dc.subjectsweet butteruk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва молока у ФГ «Томилівське» та його переробки на підприємствіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at Tomylovske FG and its processing at the enterpriseuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf880,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.