Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12359
Title: | Організація вирощування товарного коропа при дворічному циклі на ТОВ «Сквираплемрибгосп» |
Other Titles: | Organization of commercial carp farming with a two-year cycle at LLC «Skvyraplemrybhosp» |
Authors: | Шкурат, Наталія Олександрівна Shkurat, Nataliia |
Keywords: | Короп;Carp;білий амур;white cupid;технологія;technology;дворічний цикл;two-year cycle;полікультура;polyculture;ТОВ «Сквираплемрибгосп»;LLC «Skvyraplemrybhosp» |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Шкурат Н. О. Організація вирощування товарного коропа при дворічному циклі на ТОВ «Сквираплемрибгосп»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Наук. кер. Л. М. Гейко, доцент.- Біла Церква, 2021.- 50 с. |
Abstract: | Метою роботи є аналіз сучасних технологій вирощування коропа на ТОВ «Сквираплемрибгосп» В кваліфікаційній роботі характеризується збільшення загальної рибопродуктивності за рахунок внесення комплексу добрив, зменшення кормових витрат за рахунок мінеральних добрив. Робота викладена на 50 сторінках друкованого тексту, включає 7 таблиць, 1 рисунок та 35 літературних джерел. |
Description: | The aim of the work is to analyze modern carp farming technologies at LLC «Skvyraplemrybhosp» The qualification work characterizes the increase in total fish productivity due to the introduction of a complex of fertilizers, reduction of feed costs due to mineral fertilizers. The work is presented on 50 pages of printed text, includes 7 tables, 1 figure and 35 references. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12359 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyroshchuvannia_koropa.pdf | 12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.