Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12354
Title: Вирощування цьоголіток коропа підвищеної ваги в умовах ТОВ «Сквираплемрибгосп»
Other Titles: Raising of carp yearlings of increased weight in the conditions of LLC "Skviraplemrybhosp"
Authors: Дражевський, Володимир Васильович
Drazhevskyi, Volodymyr
Keywords: Короп;Carp;технологія;technology;зарибок підвищеної ваги;heavy weight stock;полікультура;polyculture;ТОВ «Сквираплемрибгосп»;LLC "Skviraplemrybhosp"
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Дражевський В. В. Вирощування цьоголіток коропа підвищеної ваги в умовах ТОВ «Сквираплемрибгосп» : кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Кер. Л.М. Гейко, доцент, - Біла Церква, 2021. - 55 с.
Abstract: Метою роботи є аналіз сучасних технології вирощування рибопосадкового матеріалу і товарної риби коропових видів на ТОВ «Сквираплемрибгосп» В кваліфікаційній роботі характеризується використання інтенсивного вирощування рибопосадкового матеріалу, механізація процесів, які гарантують стабільне забезпечення рибопосадковим матеріалом, адаптацією до нових умов господарювання Обсяг роботи – 55 сторінок. Робота містить 15 таблиць, 1 рисунок, 29 літературних джерел
Description: The aim of the work is to analyze modern technologies for growing fish stock and commercial fish of carp species at LLC "Skviraplemrybhosp" The qualification work characterizes the use of intensive cultivation of fish stock, mechanization of processes that guarantee a stable supply of fish stock, adaptation to new economic conditions. The volume of the work is 55 pages. The work contains 15 tables, 1 figure, 29 references.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12354
metadata.dc.identifier.udc: 639
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vyroshchuvannia_tsoholitok_koropa.pdf14,5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.