Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12348
Назва: Особливості вирощування товарної прісноводної креветки Macrobrachium rosenbergii в системі УЗВ
Інші назви: Features of commercial freshwater shrimp Macrobrachium rosenbergii cultivation in the ultrasonic system
Автори: Молдован, Олена Володимирівна
Ключові слова: Гіганська прісноводна креветка;Giant freshwater shrimp;личинка;larva;постличинка;post-larva;підрощування;rearing;канібалізм;cannibalism;басейни;pool;об'єкти аквакультури;aquaculture facilities
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Молдован О.В. Особливості вирощування товарної прісноводної креветки Macrobrachium rosenbergii в системі УЗВ : кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ; Кер. В.П.Олешко, Біла Церква, 2023. 49с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження характеру біотехніки розвитку личинок гігантської прісноводної креветки, підрощення її до стадії постличинки (ювенальної стадії), та отримання товарної продукції. В кваліфікаційній роботі характеризується опрацьовані технологічні процеси підрощування личинкової та постличинкової стадій, а також догляд за розвитком личинок, який супроводжується линьками. Робота викладена на 49 сторінках друкованого тексту, включає 5 таблиць, 9 рисунків, 50 літературних джерела
Опис: The aim of the work is to study the nature of biotechnology for the development of giant freshwater shrimp larvae, their rearing to the post-larval stage (juvenile stage), and the production of marketable products. The qualification work describes the developed technological processes of rearing larval and post-larval stages, as well as care for larval development, which is accompanied by molting. The work is presented on 49 pages of printed text, includes 5 tables, 9 figures, 50 references
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12348
УДК: 639
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Features_of_commercial.pdf16,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.