Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12347
Назва: Удосконалення технології отримання життєстійкої молоді осетрових видів риб
Інші назви: Improving the technology of producing viable juveniles of sturgeon species
Автори: Крижанівський, Святослав Ігорович
Kryzhanivskyi, Svyatoslav
Ключові слова: Осетр російський;Russian sturgeon;стерлядь;sterlet;щільність посадки;planting density;мальки-покатники;fry;цьоголітки;yearlings;ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб»;SE "Irkliyivskyi Herbivorous Fish Hatchery"
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Крижанівський С.І. Удосконалення технології отримання життєстійкої молоді осетрових видів риб: кваліфікаційна робота магістра: спец. 207 "Водні біоресурси та аквакультура"; ОПП "Водні біоресурси та аквакультура" / БНАУ ; Науковий керівник Л.М. Гейко, доцент.- Біла Церква, 2023.- 69 с.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження технології вирощування життєздатної молоді осетрових видів риб. Основна увага приділялася аналізу впливу різних факторів на процес вирощування, зокрема, вивченню умов отримання стійкої молоді осетрових видів В кваліфікаційній роботі характеризується використання сучасних методів та технік, спрямованих на підвищення ефективності виробництва. Встановлено, що оптимальні параметри утримання та годівлі, сприяють покращенню якості та кількості отриманої продукції. Робота викладена на 69 сторінках друкованого тексту, включає 9 таблиць,10 рисунків та 61 літературне джерело
Опис: The aim of the work is to study the technology of rearing viable juveniles of sturgeon species. The main attention was paid to analyzing the influence of various factors on the rearing process, in particular, studying the conditions for obtaining sustainable juveniles of sturgeon species. The qualification work characterizes the use of modern methods and techniques aimed at improving production efficiency. It is established that the optimal parameters of housing and feeding contribute to the improvement of the quality and quantity of products. The work is presented on 69 pages of printed text, includes 9 tables, 10 figures and 61 references.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12347
УДК: 639
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii_otrymannia.pdf.url138 BUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.