Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12243
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГулідов, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorGulidov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:36:12Z-
dc.date.available2024-07-18T11:36:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГулідов О. В. Організація виробництва варено-копчених ковбас: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Ю. О. Шурчкова, професор. — Біла Церква, 2024. — 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12243-
dc.descriptionTechnical calculations of the need for main and auxiliary raw materials have been carried out. The selection of product lines has been developed and confirmed. An optimized solution for the production process of cooked-smoked sausage was chosen to ensure stable and efficient production results. The main requirements are defined, which are taken into account when choosing raw materials for production. An equipment and technological scheme for the production of boiled and smoked sausages has been developed. The amount of necessary equipment is selected and calculated. On the basis of the equipment and technological scheme, a description of the production technology of boiled and smoked sausages was made. Economic costs for the production of the necessary equipment are calculated. It was concluded that the right choice of modern equipment will make production more efficient, maximizing machine uptime and minimizing downtime while simultaneously producing high-quality products.uk_UA
dc.description.abstractПроведено технічні розрахунки потреби в основній та допоміжній сировині. Розроблено та підтверджено вибір лінійок продукції. Було обрано оптимізоване рішення для процесу виробництва варено-копченої ковбаси, щоб забезпечити стабільні та ефективні результати виробництва продукції. Визначено основнівимоги, які враховуються при виборі сировини для виробництва. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва варено- копчених ковбас. Підібрано та розраховано кількість необхідного обладнання. На основі апаратурно-технологічної схеми виконано опис технології виробництва варено-копчених ковбас. Розраховано економічні витрати на виготовлення необхідного обладнання. Було зроблено висновок, що правильно підібране сучасне обладнання зробить виробництво більш ефективним, максимізуючи час безвідмовної роботи машин і мінімізуючи простої виробництва при одночасному виробництві високоякісної продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectрозрахунокuk_UA
dc.subjectcalculationuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва варено-копчених ковбасuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of boiled and smoked sausagesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.524uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_vareno-kopchenykh.pdf565,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.