Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12238
Назва: Організація виробництва пива
Інші назви: Organization of the production of beer
Автори: Голуб, Владислав Богданович
Golub, Vladyslav
Ключові слова: пиво;beer;сировина;raw materials;технологічний процес;technological process;обладнання;equipment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Голуб В. Б. Організація виробництва пива: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник С. А. Лесь, асистент. — Біла Церква, 2024. — 35 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено технологічні розрахунки потреб в основній та допоміжній сировині. Сформовано та обґрунтовано вибір асортименту продукції. Було обрано оптимальну схему технологічного процесу виробництва формового хліба, яка забезпечить стабільний та ефективний результат при виробництві продукції. Зазначено основні вимоги, які враховуються під час вибору сировини для виробництва. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва пива. Підібрано та розраховано кількість необхідного обладнання. На основі апаратурно-технологічної схеми виконано опис технології виробництва пива. Проведено аналіз факторів, які формують ефективне, економічно вигідне виробництво.
Опис: Technological calculations of the needs for the main and auxiliary raw materials have been carried out. The selection of the product range has been formed and substantiated. The optimal scheme of the technological process for the production beer was chosen, which will ensure a stable and effective result in the production of products. The main requirements that are taken into account during the selection of raw materials for production have been identified. An equipment and technological scheme for the production of boiled and smoked sausages has been developed. The amount of necessary equipment is selected and calculated. On the basis of the equipment and technological scheme, a description of the production technology of boiled and smoked sausages is made. The calculation of economic costs for the production of the necessary equipment was carried out. It was concluded that production will be effective due to properly selected modern equipment, which will allow to produce high-quality products with maximum use of working hours of machines and minimal downtime of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12238
УДК: 663.44
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pyva.pdf532,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.