Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12230
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртюшок, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorArtyushok, Elena-
dc.date.accessioned2024-07-18T08:39:38Z-
dc.date.available2024-07-18T08:39:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАртюшок О. С. Організація виробництва сухого знежиреного молока: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Шурчкова Ю. О., професор. — Біла Церква, 2024. — 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12230-
dc.descriptionSkim milk powder has a much longer shelf life than fresh milk, which makes it more convenient to store and transport. Dry milk is used to ensure rhythmic milk production. Therefore, on the basis of a thorough analysis of the dairy market in Ukraine, the production of skimmed milk powder was substantiated. In the work, a product calculation for the production of dry skimmed milk was made, based on the calculations of the productivity and power of the equipment, a selection of technological equipment was made for the technological line of the production of dry skimmed milk. A scheme of technochemical control of technological processes and parameters for assessing the quality of skimmed milk powder has been developed. Conclusions were made that in order to expand the range and improve the market of dry milk products, it is advisable to produce dry skimmed milk.uk_UA
dc.description.abstractСухе знежирене молоко має значно довший термін зберігання, ніж свіже молоко, що робить його більш зручним для зберігання та транспортування. Для забезпечення ритмічного молочного виробництва є використання сухого молока. Тому на основі ретельного аналізу ринку молочних продуктів в Україні було обґрунтовано виробництво сухого знежиреного молока. У роботі зроблений продуктовий розрахунок виробництва сухого знежиреного молока, на основі розрахунків продуктивності та потужності обладнання зроблено підбір технологічного обладнання для технологічної лінії виробництва сухого знежиреного молока. Розроблено схему технохімічного контролю технологічних процесів та параметрів оцінки якості сухого знежиреного молока. Зроблені висновки, що для розширення асортименту та покращення ринку сухих молочних продуктів доцільно виробляти сухе знежирене молоко.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні консервиuk_UA
dc.subjectcanned milkuk_UA
dc.subjectтехнологія сухого знежиреного молокаuk_UA
dc.subjecttechnology of dry skimmed milkuk_UA
dc.subjectвимоги до сировиниuk_UA
dc.subjectrequirements for raw materialsuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectрозпилювальне сушінняuk_UA
dc.subjectspray dryinguk_UA
dc.subjectтехнологічний розрахунокuk_UA
dc.subjecttechnological calculationuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва сухого знежиреного молокаuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of dry skimmed milkuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_sukhoho.pdf664,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.