Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12175
Title: Управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «ФІРМА «ФАВОР»)
Other Titles: Management of product competitiveness (by materials LLC "FIRMA "FAVOR")
Authors: Савченко, Альона Віталіївна
Savchenko, Alona
Keywords: управління конкурентоспроможністю, планування, прогнозування, організація, мотивація, регулювання, контроль;competitiveness management, planning, forecasting, organization, motivation, regulation, control
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Савченко А. В. Управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «ФІРМА «ФАВОР»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Ю.С. Гринчук, професор. - Біла Церква, 2024. - 55 с.
Abstract: Обґрунтовано основні показники оцінки конкурентоспроможності, такі як стан ринку для реалізації товару; положення конкурентів; ставлення споживачів не тільки до товарів даного підприємства, але й до товарів підприємства-конкурента; внутрішнє середовище підприємства; ступінь задоволення продукцією вимог споживачів; характеристики найбільш конкурентоспроможного товару, обраного як база для порівняння.
Description: Reasonably, the main indicators of competitiveness assessment, such as the state of the market for the sale of goods; position of competitors; the attitude of consumers not only to the goods of this enterprise, but also to the goods of a competitor enterprise; the internal environment of the enterprise; degree of product satisfaction of consumer requirements; characteristics of the most competitive product chosen as a basis for comparison.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12175
metadata.dc.identifier.udc: 005.332.4:339.137.2(477)
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Савченко.pdf673,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.