Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСемисал, Анна Вікторівна-
dc.contributor.authorSemysal, Anna-
dc.date.accessioned2024-07-01T09:17:17Z-
dc.date.available2024-07-01T09:17:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСемисал А.В. Організаційно-економічний механізм формування та функціонування ринку молока: Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 051 – Економіка (05 – Соціальні та поведінкові науки) / Білоцерківський національний аграрний університет; / А. В. Семисал ; наук. кер. І.В. Свиноус. . – Біла Церква, 2024. – 265 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12113-
dc.descriptionThe dissertation provided a theoretical generalization of the milk market and revealed its trends and peculiarities of functioning, also identified factors restraining the volume of demand and supply of milk.The research established that in order to increase the efficiency of dairy cattle breeding in the post-war period of the revival of the agrarian economy, is necessity of modernization, which should be carried out based on: rational organization of a herd reproduction, livestock breeding, prevention of their barrenness and mortality; optimization of the fodder base, based on the correct organization of livestock feeding, considering the balance of feed rations for various age and sex groups.uk_UA
dc.description.abstractУ дисертації здійснено теоретичне узагальнення ринку молока та розкриті тенденції і особливості функціонування ринку молока, виявлені фактори, що стримують обсяги попиту й пропозиції молока. Дослідженням встановлено, що для підвищення ефективності молочного скотарства у післявоєнний період відродження аграрної економіки, є її модернізація, яка має здійснюватися на основі: раціональної організації відтворення стада, розведення худоби, запобігання їх яловості та падежу; оптимізації кормової бази, заснованої на правильній організації годівлі худоби, з урахуванням збалансованості кормових раціонів для статево-вікових груп.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectгосподарства населенняuk_UA
dc.subjecthouseholdsuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectособисте селянське господарствоuk_UA
dc.subjectindividual peasant farmuk_UA
dc.subjectдержавне регулюванняuk_UA
dc.subjectstate regulationuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічний механізм формування та функціонування ринку молокаuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and economic mechanism of the milk market formation and functioninguk_UA
dc.typeДисертаціяuk_UA
dc.identifier.udc338.439.5:637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації здобувачів ступеня доктора філософії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Orhanizatsiyno_ekonomichnyy_mekhanizm.pdf3,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.