Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12087
Title: Теоретико-методичні аспекти управління фінансовою стійкістю підприємства
Other Titles: Theoretical and methodological aspects of managing the financial stability of the enterprise
Authors: Кречківський, Степан Іванович
Krecheivskyi, Stepan
Keywords: фінансова стійкість, аналіз та оцінювання фінансової стійкості, управління фінансовою стійкістю;financial stability, analysis and assessment of financial stability, management of financial stability
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Кречківський С. І. Теоретико-методичні аспекти управління фінансовою стійкістю підприємства / С. І. Кречківський; наук. керівник Н. В. Коваль // Молодь – аграрній науці і виробництву. Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту : всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, 24 квітня 2024 р., м. Біла Церква. - Біла Церква : БНАУ, 2024. С. 108-111.
Abstract: Розглянуто сутність, етапи та показники оцінювання фінансової стійкості підприємства. Проаналізовано наслідки втрати фінансової стійкості та вплив війни на фінансову стійкість українських підприємств. Наведено модель управління фінансовою стійкістю підприємства та висвітлено заходи для уникнення втрати фінансової стійкості.
Description: The essence, stages and indicators of assessing the financial stability of the enterprise are considered. The consequences of the loss of financial stability and the impact of the war on the financial stability of Ukrainian enterprises are analyzed. The model of managing the financial stability of the enterprise is given and the measures to avoid the loss of financial stability are highlighted.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12087
metadata.dc.identifier.udc: 005.915:005.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кречківський.pdf2,08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.