Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурлака, Олександра Василівна-
dc.contributor.authorBurlaka, Alexandra-
dc.date.accessioned2024-06-24T06:29:03Z-
dc.date.available2024-06-24T06:29:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБурлака О. В. Аналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в умовах ПрАТ «Оріл-Лідер» Дніпропетровської області: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник Ю. О. Машкін, доцент. - Біла Церква, 2023. - 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11977-
dc.descriptionThe author analyzed the economic activity of PJSC "Eagle-Leader" and the technology of broiler meat production, namely the conditions of keeping, feeding, sanitary and hygienic conditions in the premises, light and temperature and humidity conditions. To evaluate all technological parameters of broiler chickens, we used zootechnical, physical and biological research methods. At PJSC "Oril-Leader" meat production of broiler chickens is the main character, and during the year at least six batches of broiler chickens are raised for meat in each poultry house. The total number of broiler chickens has more than doubled over the past three years, from 58.53 million heads in 2020 to 125.32 million heads in 2022. It has been established that in order to improve economic and production indicators and more efficient use of poultry house areas in PJSC "Oril-Leader", we recommend strictly adhering to the technological map on the farm, growing at least six batches of broiler chickens per year and changing the system of keeping broiler chickens from floor to cage, using complete feed balanced in all nutrients, minerals and biologically active substances.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Оріл-Лідер» та технологію виробництва м’яса курчат-бройлерів, а саме умови утримання, годівлі, санітарно-гігієнічний стан в приміщеннях, світлові та температурно-вологістний режим. Для оцінки всіх технологічних параметрів вирощування курчат бройлерів нами були використані зоотехнічні, фізичні та біологічні методи досліджень. В ПрАТ «Оріл-Лідер» виробництво м’яса курчат-бройлерів має основний характер, і за рік вирощує на м’ясо не менше шести партій курчат- бройлерів в кожному пташнику. Загальне поголів’я курчат-бройлерів за останні три роки збільшилося більше ніж у два рази, з 58,53 млн. голів у 2020 році до 125,32 млн. голів у 2022 році. Встановлено, що для покращення економічних та виробничих показників та більш ефективного використання площ пташників в ПрАТ «Оріл-Лідер» рекомендуємо чітко дотримуватися технологічної карти в господарстві, вирощувати не менше шести партій курчат-бройлерів на рік та змінити систему утримання курчат-бройлерів з підлогової на кліткову, з використанням повноцінних комбікормів збалансованих за всіма поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectглибока підстилкаuk_UA
dc.subjectdeep litteruk_UA
dc.subjectкліткові батареїuk_UA
dc.subjectcellular batteriesuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectповноцінна годівляuk_UA
dc.subjectcomplete nutritionuk_UA
dc.titleАналіз і удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в умовах ПрАТ «Оріл-Лідер» Дніпропетровської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of broiler chickens meat production and its processing in the conditions of PJSC "Oril-Leader", Dnipro regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.5:636.52/.58.053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_i_udoskonalennia_tekhnolohii.pdf491,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.