Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetiana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.date.accessioned2024-06-22T08:41:07Z-
dc.date.available2024-06-22T08:41:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationGeneral principles regarding the implementation of the traceability system in feed and food chains / N. Bogatko, T. Mazur, N. Bukalova et al. // The 7th International scientific and practical conference “Current challenges of science and education” (March 11-13, 2024) MDPC Publishing, Berlin, Germany. - 2024. - 27-32.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11964-
dc.descriptionСистема відстеження — це набір даних і операцій, які можуть бути ведення ідентифікаційної інформації про харчовий продукт/корм та його компоненти протягом усього харчового ланцюга виробництва та споживання [1]. Забезпечення ринком оператори виробництва безпечних харчових продуктів для споживачів та кормів для тварин актуальне питання розвитку харчової промисловості України. Це найбільше важливе завдання виробників усіх країн, які піклуються про здоров'я людей нації та належного рівня життя громадян, особливо важливо, коли Вступ України до СОТ і подальший її вступ до Європейського Союзу, а також при гармонізації національного законодавства відповідно до міжнародних вимог та здійснення заходів щодо поступового впровадження системи управління безпекою на підприємствах з виробництва харчових продуктів і кормів – системи НАССР. The адаптація законодавства України до законодавства Європейського Союзу є a пріоритетна складова процесу інтеграції України до ЄС. Захист здоров'я і життя людей і тварин визначено одним із основних напрямів.uk_UA
dc.description.abstractThe traceability system is a set of data and operations capable of maintaining identification information about a food product/feed and its components throughout the food chain of production and consumption [1]. Ensuring by market operators the production of safe food products for consumers and feed for animals is an urgent issue in the development of the food industry of Ukraine. This is the most important task of manufacturers of all countries that care about the health of the nation and the proper standard of living of citizens, it is especially important when Ukraine joins the WTO and its subsequent entry into the European Union, as well as when harmonizing national legislation in accordance with international requirements and implementing measures for the gradual implementation of the safety management system at food and feed production facilities - the HACCP system. The adaptation of the legislation of Ukraine to the legislation of the European Union is a priority component of the process of integration of Ukraine into the EU. Protection of health and life of people and animals is defined as one of the main directions.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjecttraceability systemuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectsystemuk_UA
dc.subjectfodder and food chainsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectсистема простежуваностіuk_UA
dc.subjectсистема HACCPuk_UA
dc.subjectкормовий і харчовий ланцюгиuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.titleGeneral principles regarding the implementation of the traceability system in feed and food chainsuk_UA
dc.title.alternativeЗагальні принципи впровадження системи простежуваності в кормових і харчових ланцюгахuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.31:636.084uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
general_principles.pdf772,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.