Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-22T06:01:16Z | - |
dc.date.available | 2024-06-22T06:01:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гігієнічні вимоги до інкубаційних яєць свійської птиці / Н. Букалова, Н. Богатко, В. Лясота, Т. Приліпко // Управління якістю. - 2023. - № 6. - С.64-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11958 | - |
dc.description | The quality of hatching quail and duck eggs is assessed according to physical, chemical, morphological and zootechnical indicators | uk_UA |
dc.description.abstract | Якість інкубаційних перепелиних та качиних яєць оцінюють за фізичними, хімічними, морфологічними та зоотехнічними показниками | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | свійська птиця | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | інкубаційні яйця | uk_UA |
dc.subject | яйця | uk_UA |
dc.subject | hygienic requirements | uk_UA |
dc.subject | poultry | uk_UA |
dc.subject | hatching eggs | uk_UA |
dc.subject | eggs | uk_UA |
dc.title | Гігієнічні вимоги до інкубаційних яєць свійської птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Hygienic requirements for incubation poultry eggs | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.7/.9:637.4 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gigijenichni_vymogy.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.