Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898
Title: Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств
Other Titles: Implementation of sustainable development in the activities of food enterprises
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Keywords: підприємства харчової промисловості;food industry enterprises;сталий розвиток;sustainable development;екологічні цілі;environmental goals;соціальні цілі;social goals;економічні цілі,;economic goals;порівняльний аналіз;comparative analysis
Issue Date: 2023
Citation: Гребельник О. П. Впровадження сталого розвитку у діяльності харчових підприємств /О. П. Гребельник // The XXIV International Scientific and Practical Conference «Current scientific opinions on the development of current education», June 19 – 21.- Milan, 2023.- P. 305-306.
Abstract: Розвиток суспільства набув поняття «сталого розвитку» та впроваджується у всі сфери його діяльності. Для оцінки впровадження сталого розвитку у харчовій галузі було проведено порівняльний аналіз діяльності вітчизняних та зарубіжних підприємств. Проаналізовано відомі бренди харчової галузі, що мають популярність серед споживачів: «КИЇВХЛІБ», ПрАТ «Монделіс Україна», «Три Ведмеді», «Zentis», «Vamix», «Nestle».
Description: The development of society acquired the concept of "sustainable development" and is implemented in all spheres of its activity. To evaluate the implementation of sustainable development in the food industry, a comparative analysis of the activities of domestic and foreign enterprises was conducted. Well-known brands of the food industry that are popular among consumers were analyzed: "KYIVHLIB", PJSC "Mondelis Ukraine", "Three Bears", "Zentis", "Vamix", "Nestle".
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11898
ISBN: 9-789-40369-761-1
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vprovadzhennia_staloho_rozvytku.pdf698,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.