Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11895
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮшко, Яна Олегівна-
dc.contributor.authorYushko, Yana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2024-06-20T06:46:00Z-
dc.date.available2024-06-20T06:46:00Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЮшко Я. О. Біохімія та біотехнологія одержання олій одноклітинними організмами / Я. О. Юшко, С. І. Цехмістренко // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конференції здобувачів вищої освіти( БНАУ, 24 квітня 2024 р.). – Біла Церква, 2024.- С. 86–88.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11895-
dc.descriptionThe importance and methods of oil production using unicellular organisms, in particular fungi, are characterised. The importance of polyunsaturated fatty acids and prospects for their use are describeduk_UA
dc.description.abstractОхарактеризовано значення та способи одержання олій з використанням одноклітинних організмів, зокрема грибів. Описано значення поліненасичених жирних кислот та перспективи їх використанняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectполіненасичені жирні кислотиuk_UA
dc.subjectpolyunsaturated fatty acidsuk_UA
dc.subjectарахідонова кислотаuk_UA
dc.subjectarachidonic aciduk_UA
dc.subjectдокозагексанова кислотаuk_UA
dc.subjectdocosahexanoic aciduk_UA
dc.subjectгамма-ліноленова кислотаuk_UA
dc.subjectgamma-linolenic aciduk_UA
dc.titleБіохімія та біотехнологія одержання олій одноклітинними організмамиuk_UA
dc.title.alternativeBiochemistry and biotechnology of oil production by unicellular organismsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc577.1.602.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
biokhimiia_ta_biotekhnolohiia.pdf571,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.