Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11883
Назва: Поведінка, комфорт та добробут корів
Інші назви: Behavior, comfort and welfare of cows
Автори: Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Балацький, Юрій Олександрович
Рубан, Сергій Юрійович
Ruban, Sergii
Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Alexander
Бондаренко, Леся Вікторівна
Bondarenko, Lesia
Федорченко, Максим Миколайович
Fedorchenko, Maksym
Ключові слова: корова;cow;поведінка;behavior;утримання;maintenance;комфорт;comfort;добробут;welfare
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Поведінка, комфорт та добробут корів: монографія / О.О. Борщ [та ін.]; за редакцією О.О. Борща.- Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2024.- 286 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено вплив різних технологій утримання корів на показники поведінкових реакцій, комфорту та добробуту. Систематизовано наявні способи вивчення поведінки тварин та критеріїв їхнього комфорту і добробуту. Описано підходи щодо управління поведінкою тварин на сучасних фермах. Викладено значення ефективних ветеринарних заходів на основі досвіду провідних ферм з виробництва молока. Розраховано на науковців галузі тваринництва, фахівців другого (магістерського) та третього освітньо-професійного рівнів вищої освіти зі спеціальності 204 – ,,Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, а також спеціалістів виробничих структур
Опис: Anotation. The monograph highlights the influence of various technologies of keeping cows on indicators of behavioral reactions, comfort and well-being. Available methods of studying animal behavior and criteria for their comfort and well-being are systematized. Approaches to managing animal behavior on modern farms are described. The importance of effective veterinary measures based on the experience of leading milk production farms is outlined. It is intended for scientists in the field of animal husbandry, specialists of the second (master's) and third educational and professional levels of higher education in specialty 204 – "Technology of production and processing of livestock products", as well as specialists of production structures.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11883
УДК: 636.2.614.9(02)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
povedinka_komfort.pdf486,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.