Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11812
Title: | Контроль зимівлі молоді риб за морфологічними показниками крові |
Other Titles: | The monitoring the wintering of young fish using morphological blood parameters |
Authors: | Шкурат, Олександр Миколайович Shkurat, Oleksandr Ємець, Максим Олексійович Yemets, Maksym Ступак, Михайло Олегович Stupak, Mykhaiko Слюсаренко, Алла Олексанрівна Sliusarenko, Alla |
Keywords: | риба;кров;гемоглобін;еритроцити;лейкоцити;лейкоформула;fish;blood;haemoglobin;erythrocytes;leukocytes;leukoformula |
Issue Date: | Apr-2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Контроль зимівлі молоді риб за морфологічними показниками крові / О.М. Шкурат, М.О. Ємець, М.О. Ступак, А.О. Слюсаренко // Молодь – аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 35–36. |
Abstract: | За вивчення складу крові, морфології клітин, кількісних показників та їх динаміки виявлені незначні зрушення що вказують на зміни фізіологічного стану організму молоді коропа та дають підстави для подальшої розробки відповідних заходів щодо організації вирощування риби. |
Description: | By studying the composition of blood, cell morphology, quantitative indicators and their dynamics, minor changes were found that indicate changes in the physiological state of the body of young carp and provide grounds for the further development of appropriate measures for the organization of fish farming. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11812 |
metadata.dc.identifier.udc: | 639.3.05:611.112 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kontrol_zymivli.pdf | 63,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.