Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаганенко, Раїса Володимирівна-
dc.contributor.authorШаганенко, Володимир Сергійович-
dc.contributor.authorРубленко, Сергій Васильович-
dc.contributor.authorКозій, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorАвраменко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorShahanenko, Raisa-
dc.contributor.authorShahanenko, Volodymyr-
dc.contributor.authorRublenko, Sergii-
dc.contributor.authorKozii, Nataliia-
dc.contributor.authorAvramenko, Nataliya-
dc.date.accessioned2024-06-17T07:06:13Z-
dc.date.available2024-06-17T07:06:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВетеринарна рецептура: навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти факультетів ветеринарної медицини ВНЗ IV рівня акредитації та слухачів ІПНКСВМ / С.В. Рубленко, Н.В. Авраменко, Н.В. Козій та ін. – Біла Церква, 2023. – 63с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11798-
dc.descriptionThis manual describes the issues of general formulation, the characteristics of dosage forms, the manufacturing technology of the most commonly used drugs, their storage and dispensing, and the rules for prescribing are described.uk_UA
dc.description.abstractУ даному посібнику описані питання загальної рецептури, дана характеристика лікарських форм, вказана технологія виготовлення найбільш вживаних ліків, їх зберігання та відпуск, правила виписування рецептів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ Білоцерківдрукuk_UA
dc.subjectветеринарна рецептураuk_UA
dc.subjectрецептuk_UA
dc.subjectлікарська формаuk_UA
dc.subjectлікиuk_UA
dc.subjectveterinary prescriptionuk_UA
dc.subjectprescriptionuk_UA
dc.subjectdosage formuk_UA
dc.subjectmedicationuk_UA
dc.titleВетеринарна рецептураuk_UA
dc.title.alternativeVeterinary prescriptionuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc619:615uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
recuptura_posibn.pdf380,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.