Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11596
Title: Аналіз та удосконалення технології окремих елементів борошняних кондитерських виробів у ТОВ «КФ Східні Ласощі»
Other Titles: Analysis and improvement of the technology of individual elements of flour confectionery products at TOV "KF Oriental Delicities
Authors: Паращук, Валентин Володимирович
Paraschuk, Valentin
Keywords: кондитерські вироби;confectionery;аналіз;analysis;технологія виробництва;production technology;удосконалення;improvement;якість продукції;product quality
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Паращук В. В. Аналіз та удосконалення технології окремих елементів борошняних кондитерських виробів у ТОВ «КФ Східні Ласощі»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник С. В. Чернюк, доцент. — Біла Церква, 2023. — 41 с.
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню і удосконаленню технології виробництва окремих елементів борошняних кондитерських виробів у товаристві з обмеженою відповідальністю "КФ Східні Ласощі". Дослідження виконується з метою покращення якості продукції та оптимізації виробничих процесів. У роботі проводиться аналіз існуючої технології виготовлення окремих елементів борошняних кондитерських виробів, включаючи печеня, кекси, булочки та інші види продукції. Аналізу піддаються рецептури, технологічні процеси, використані інгредієнти, обладнання та умови виробництва. Після аналізу існуючої технології, розробляються пропозиції щодо удосконалення окремих елементів технології виробництва. Це може включати в себе зміни в рецептурах, процесах приготування та специфікаціях використаних сировинних матеріалів. Особлива увага приділяється підвищенню якості та збереженню смакових та органолептичних характеристик продукції. Результати дослідження та удосконалення технології сприятимуть підвищенню конкурентоспроможності продукції ТОВ "КФ Східні Ласощі" на ринку кондитерських виробів, задоволенню потреб споживачів та оптимізації виробничих витрат.
Description: The master's thesis is devoted to the research and improvement of the production technology of individual elements of flour confectionery in the limited liability company "KF Eastern Confectionery". The research is carried out in order to improve the quality of products and optimize production processes. The work analyzes the existing technology for the production of individual elements of flour confectionery, including baked goods, muffins, buns and other types of products. Recipes, technological processes, used ingredients, equipment and production conditions are analyzed. After the analysis of the existing technology, proposals are developed for the improvement of individual elements of the production technology. This may include changes in recipes, cooking processes and specifications of raw materials used. Special attention is paid to improving the quality and preserving the taste and organoleptic characteristics of products. The results of research and technology improvement will contribute to increasing the competitiveness of the products of "KF Eastern Sweets" LLC in the confectionery market, satisfying consumer needs and optimizing production costs.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11596
metadata.dc.identifier.udc: 664.68
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паращук Валентин Володимирович МАГ 23.pdf574,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.