Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorMelnik, Roman-
dc.date.accessioned2024-06-04T11:36:02Z-
dc.date.available2024-06-04T11:36:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМельник Р. В. Удосконалення технології морозива: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2023. — 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11590-
dc.descriptionThe opportunity to improve ice cream technology is considered and argued. In order to improve the assortment, ice cream recipes were developed, calculations of the designed assortment of ice cream were carried out and the technology was described, the choice of production modes and processes was substantiated, the normative characteristics of the finished products and the organization of technochemical control were given. Technological equipment was also selected, taking into account all the features, and the effective time of its operation was calculated. Based on the selected equipment, which ensures the continuity of work, the production areas and premises were calculated. Practical measures on industrial sanitation were carried out at the enterprise. The calculation of technical and economic indicators of the enterprise's work showed that the payback period of capital investments will be 1.4 years, which proves the feasibility of innovations.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто і аргументовано можливість удосконалити технологію морозива. З метою удосконалення асортименту розроблено рецептури морозива, проведено розрахунки запроектованого асортименту морозива та описана технологія, обґрунтовано вибір режимів та процесів виробництва, наведено нормативні характеристики готової продукції та організацію технохімічного контролю. Також було підібрано технологічне обладнання, враховуючи всі особливості, розраховано ефективний час його роботи. На основі підібраного обладнання, яке забезпечує безперервність роботи, було проведено розрахунок виробничих площ та приміщень. Було проведено практичні заходи з промислової санітарії на підприємстві. Розрахунок техніко-економічних показників роботи підприємства показали, що строк окупності капіталовкладень становитиме 1,4 року, що доводить доцільність нововведень.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectice creamuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectdessertuk_UA
dc.subjectсумішuk_UA
dc.subjectmixtureuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjectстабілізаторuk_UA
dc.subjectstabilizeruk_UA
dc.titleУдосконалення технології морозиваuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of ice-cream technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник Роман Володимирович МАГ 23.pdf321,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.