Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551
Title: Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області
Other Titles: Analysis and improvement of the production technology of fruit candies in the conditions of PRJSC "Goshchansky zavod prodtovarov" of the Rivne region
Authors: Іщенко, Катерина Миколаївна
Ishchenko, Kateryna
Keywords: цукерки;candies;шоколад;chocolate;цукати;candied fruit;ДСТУ;DSTU;глазур;glaze;айва;quince;фрукти в шоколаді;fruit in chocolate
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Іщенко К. М. Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.
Abstract: В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва цукерок «Фрукти в шоколаді»; зроблений розрахунок сировини для виготовлення цукерок «Фрукти в шоколаді» ; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення цукерок та запропоновано шляхи покращення технології цукерок. Використання цукатів з айви в технології виробництва цукерок «Айва в шоколаді» підвищують продуктивність підприємства ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів», значно підвищуються економічні показники, що збільшує прибуток.
Description: The work analyzed and considered in detail the characteristics of the PRJSC "Goshchansky Food Plant"; technological schemes of production and production technology of "Fruits in Chocolate" candies; the calculation of raw materials for the production of "Fruits in chocolate" candies was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the production of candies was carried out and ways of improving the technology of candies were proposed. The use of candied quinces in the production technology of "Quince in chocolate" candies increases the productivity of the Goshchanskyi Zavod Prodtovarov PJSC enterprise, significantly increases economic indicators, which increases profits.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551
metadata.dc.identifier.udc: 664.144
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іщенко Катерина Миколаївна МАГ 23.pdf575,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.