Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11547
Title: Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of the sour-milk cheese casserole technology under the conditions of Gama BC LLC of the Kyiv region
Authors: Загоруй, Людмила Петрівна
Zahorui, Lyudmila
Keywords: заморожені напівфабрикати;frozen and semi-finished products;напівфабрикати із сиру кисломолочно;semi-finished products from sour milk cheese;сир кисломолочний;sour milk cheese;гарбузове борошно;pumpkin flour;вівсяні висівки;oat bran;запіканка;casserole
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Загоруй Л. П. Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Ю. О. Шурчкова. — Біла Церква, 2023. — 58 с.
Abstract: Проведено аналіз ринку напівфабрикатів із сиру кисломолочного та підтверджено доцільність виробництва запіканки. Досліджено техніко-економічні характеристики ТОВ «Гама БЦ». Знайдено можливості до збільшення потужності підприємства. Визначено доцільність впровадження у виробництво напівфабрикату «Запіканка із сиру кисломолочного» функціонального призначення у замороженому стані. Запропоновано технологічну схему виробництва напівфабрикату запіканки на основі існуючої технологічної схеми виробництва на підприємстві. Проведено розрахунок сировини для напівфабрикату та здійснено підбір технологічного обладнання. Вивчено показники якості та безпеки готової продукції та екологізацію виробничих процесів на підприємстві. Доведено, що дане впровадження забезпечує підвищення економічної ефективності виробництва. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах.
Description: An analysis of the market of semi-finished products made of sour milk cheese was carried out and the feasibility of the production of casserole was confirmed. The technical and economic characteristics of LLC "Gama BC" were studied. Opportunities have been found to increase the capacity of the enterprise. The expediency of introducing into production the semi-finished product "Sourdough cheese pie" with a functional purpose in a frozen state has been determined. A technological scheme for the production of semi-finished casserole based on the existing technological scheme of production at the enterprise is proposed The calculation of raw materials for the semi-finished product was carried out and the selection of technological equipment was carried out The indicators of quality and safety of finished products and environmental protection of production processes at the enterprise were studied It has been proven that this implementation provides an increase in the economic efficiency of production. The obtained results can be used at enterprises.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11547
metadata.dc.identifier.udc: 637.146.3
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Загоруй Людмила Петрівна МАГ 23.pdf796,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.