Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДячук, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorDyachuk, Maria-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:20:09Z-
dc.date.available2024-05-28T11:20:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДячук М. М. Аналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник О. П. Гребельник, доцент. — Біла Церква, 2023. — 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11533-
dc.descriptionThe analysis of mayonnaise sauces technology was carried out. Ways to improve mayonnaise sauces have been determined. The technical and economic characteristics of LLC "AVIS" were researched. The introduction of mayonnaise sauces into its assortment is justified. The technology of mayonnaise sauces is substantiated. Standard recipes have been improved. Modified recipes of "Salatnyi" and "Hirchychnyi" mayonnaise sauces were obtained using whey protein concentrate in the amount of 1.5%. It is proposed to use the existing technological line "Shredder" equipment. A hardware and technological scheme of production was drawn up. The implementation of the HACCP system is planned. It has been proven that this implementation provides an increase in the economic efficiency of production. The obtained results can be used at enterprises that have capacity for the production of mayonnaise.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз технології майонезних соусів. Визначено шляхи удосконалення майонезних соусів Досліджено техніко-економічні характеристики ТОВ «АВІС». Обґрунтовано введення у його асортимент майонезних соусів. Обґрунтовано технологію майонезних соусів. Проведено удосконалення стандартних рецептур. Отримано модифіковані рецептури майонезних соусів «Салатний» та «Гірчичний» з використанням концентрату сироваткових білків у кількості 1,5 % Запропоновано використання наявної технологічної лінії «Шредер» обладнання. Складено апаратурно-технологічну схему виробництва. Сплановано впровадження системи НАССР. Доведено, що дане впровадження забезпечує підвищення економічної ефективності виробництва. Одержані результати можуть бути використані на підприємствах, що мають потужності для виробництва майонезів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмайонезний соусuk_UA
dc.subjectmayonnaise sauceuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectmayonnaiseuk_UA
dc.subjectемульгаторuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UA
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології майонезних соусів в умовах ТОВ «АВІС»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of mayonnaise sauce technology in the condtions of LLC «AVIS»uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дячук Марія Миколаївна МАГ 23.pdf750,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.