Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11520
Title: Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»
Other Titles: Analysis and improvement of dumpling production technology in the conditions of "FOP Kotsel K.A."
Authors: Гуменюк, Юлія Олександрівна
Humenyuk, Julia
Keywords: борошно;flour;пельменів;dumplings;обладнання;equipment;якість;quality;удосконалення;improvement
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гуменюк Ю.О. Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Роль, доцент. — Біла Церква, 2023. — 69 с.
Abstract: На підприємстві ФОП Коцел К.А. було досліджено та проаналізовано технологію виробництва напівфабрикатів. Ретельно розглянуті вимоги до сировини, обладнання та технологічного процесу. Представлені технологічні розрахунки для запропонованого асортименту продукції, а саме тістової оболонки пельменів з суміші борошна пшеничного цільнозернового та житнього обдирного.
Description: At the enterprise FOP Kotsel K.A. the technology of production of semi-finished products was researched and analyzed. The requirements for raw materials, equipment and technological process have been carefully considered. Technological calculations are presented for the proposed range of products, namely the dough shell of dumplings made from a mixture of whole wheat flour and dehulled rye flour.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11520
metadata.dc.identifier.udc: 637.521
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуменюк Юлія Олександрівна МАГ 23.pdf1,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.