Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11335
Назва: Біологічні особливості та продуктивні властивості цукрових буряків залежно від способів підготовки насіння
Інші назви: Biological features and productive properties of sugar beets depending on the methods of seed preparation
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Ключові слова: буряки цукрові, фракція насіння, 1000 насінин, цукристість, урожайність;sugar beets, fraction of seeds, 1000 seeds, sugar content, productivity
Дата публікації: 2014
Видавництво: БНАУ
Короткий огляд (реферат): Посівні якості-схожість, одноростковість, вихід посівних фракцій, маса 1000 плодів і власне насіння багато в чому залежить від таких факторів: біологічних властивостей гібрида закладених селекціонером, рівня агротехніки і ґрунтово-кліматичних умов вирощування насіння, а також якості підготовки насіння на насіннєвих заводах. Seed quality - similarity, singleness, yield of seed fractions, weight of 1000 fruits and actual seeds largely depends on the following factors: biological properties of the hybrid planted by the breeder, the level of agricultural technology and soil and climatic conditions of seed cultivation, as well as the quality of seed preparation at seed factories.
Опис: Глеваськй В.І. Біологічні особливості та продуктивні властивості цукрових буряків залежно від способів підготовки насіння. Тези доповіді міжнародної наукво-практичної конференції «Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті», БНАУ. Біла Церква 2014 с. 31-32.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11335
УДК: УДК 633.63.631.531.12
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
properties_of_sugar_beets.pdf340,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.