Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11297
Назва: Імітаційна математична модель теплоповітряного балансу замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць
Інші назви: Simulation mathematical model of heat and air balance of a closed system of heating and ventilation of greenhouses
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Kepko, Oleg
Ключові слова: виробництво овочів;vegetable production;теплиці;greenhouses;замкнута система;closed system;вентиляція;ventilation
Дата публікації: 25-кві-2019
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС
Бібліографічний опис: Кепко О.І. Імітаційна математична модель теплоповітряного балансу замкнутої системи опалення та вентиляції теплиць / Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників «Підсумки наукової роботи за 2014-2019 рр.», приурочена 175-річчю Уманського НУС, 14-15 травня 2019 р. // Редкол.: Непочатенко О.О. (відп. ред.) та ін. Умань. Редакційно-видавничий відділ Уманського НУС, 2019. С. 264-266.
Короткий огляд (реферат): Виробництво овочів у теплицях пов'язане із значними затратами енергії для нагрівання припливного повітря і необхідністю його насичення діоксином вуглецю для рослинних теплиць і киснем для грибів, тому зниження енергоємності виробництва особливо важливо для теплиць. Дана проблема може бути вирішена за допомогою замкнутої системи вентиляції, в якій використовується протилежний принцип дихання рослин і грибів. \ Vegetable production in greenhouses is associated with significant energy consumption for heating the supply air and the need to saturate it with carbon dioxide for plant greenhouses and oxygen for mushrooms, so reducing the energy intensity of production is especially important for greenhouses. This problem can be solved by using a closed ventilation system that uses the opposite principle of respiration of plants and mushrooms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11297
УДК: 001.8:63
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf5,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.