Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11292
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorЧернюшок, O. A.-
dc.contributor.authorChernyushok, O.-
dc.contributor.authorФедоров, Володимир Гаврилович-
dc.contributor.authorFedorov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-04-30T07:44:22Z-
dc.date.available2024-04-30T07:44:22Z-
dc.date.issued2016-02-
dc.identifier.citationЧернюшок О.А. Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів / О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров, О.І. Кепко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – Харків. – 2016. Вип. 1(23). – С.193-201.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11292-
dc.description.abstractПодано дослідження з визначення інтенсивності процесів охолодження та заморожування м’ясних продуктів, що залежить від розмірів продукту, температури та швидкості повітря. У заморожених м’ясних продуктах швидкість перебігу процесів, що впливають на якість, у багато разів менша, ніж в охолоджених. Досліджено динаміку густини теплового потоку під час холодильного оброблення зразків м’ясних продуктів. \ One of the important conditions of meat products preservation is a maintenance of their high quality and nutritive value. Usage of cold treatment enables preservation over a long period. Cooled products after preservation insignificantly differ from fresh ones. The article contains research regarding determination of the cooling process intensification of meat products subject to their size, temperature and air velocity. Necessity of the meat products freezing will increase their preservation term. Velocity of the processes inside the frozen meat products, influencing their quality, is significantly lower than in the cooled products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectcoolinguk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectінтенсивністьuk_UA
dc.subjectintensityuk_UA
dc.subjectгустина теплового потокуuk_UA
dc.subjectheat flux densityuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт тепловіддачіuk_UA
dc.subjectheat transfer coefficientuk_UA
dc.titleІнтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeThe intensity of cryogenic processing of meat productsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.514.5.037uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf206,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.