Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1129
Назва: Продуктивність цукрових буряків залежно від розміру посівних фракцій і генотипу
Інші назви: The sugar beets productivity depending on the size of the seed fractions and genotype
Автори: Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Кикало, Максим Михайлович
Kykalo, Maksym
Ключові слова: буряки цукрові;sugar beet;посівні фракції;sowing fractions;генотип;genotype
Дата публікації: 2014
Видавництво: Кіровоградський інститут агропромислового виробництва НААН
Бібліографічний опис: Карпук Л.М. Продуктивність цукрових буряків залежно від розміру посівних фракцій і генотипу / Л.М. Карпук, М.М. Кикало; Кіровоградський інститут агропромислового виробництва НААН // Вісник Степу. - Кіровоград, 2014. – С. 29-32.
Короткий огляд (реферат): Одним із проявів різноякісності насіння цукрових буряків, насамперед, є велика строкатість їх за розмірами. На підставі раніше проведених досліджень стало можливим зробити висновок, що фракційний склад насіння, тобто наявність різних фракцій, зумовлюється генетичними особливостями, умовами вирощування, додатковою передпосівною обробкою насіння з метою поліпшення його фізичних властивостей, наприклад, шліфування тощо. One of the manifestations of different quality seeds. First of all, sugar beets are of great variety in size. Based on previously conducted research it became possible to conclude that the fractional composition of the seed, that is, the presence of different fractions, is determined by genetic features, conditions of cultivation, additional pre-seed treatment of seeds in order to improve its physical properties, for example, polishing, etc.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1129
УДК: 633.63:631.527.531.62
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17. Produktyvnict_cykrovykh_byryakiv_zalejno_vid_rozmiru.pdf100,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.