Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259
Назва: Селекція овочевих культур
Інші назви: Selection of vegetable crops
Автори: Лозінський, Микола Владиславович
Кубрак, Світлана Миколаївна
Сидорова, Ірина Марківна
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Шох, Світлана Сергіївана
Сабадин, Валентина Яківна
Losinskiy, Mykola
Kubrak, Svetlana
Sidorova, Irina
Shubenko, Lidia
ShoKh, Svitlana
Ключові слова: селекція;капуста білоголова;буряк столовий;морква столова;цибуля ріпчаста;помідор;огірок;кавун;Selection;white cabbage;table beet;table carrot;onion;tomato;cucumber;capon
Дата публікації: 2018
Видавництво: Біла Церква
Бібліографічний опис: Спеціальна селекція овочевих культур: методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Спеціальна селекція та насінництво плодових та овочевих культур" за кредитно-трансферною системою організаціх навчального процесу для студентів стаціонарної форми навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова та ін. - Біла Церква, 2018. - 83 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для практичних занять складені відповідно до навчальної дисципліни "Спеціальна селекція і насінництво плодових і овочевих культур" для студентів освітнього рівня "Бакалавр" спеціальності "Агрономія", з метою забезпечення контролю знань за кредитно-трансферною системою організації навчального процесу.
Опис: Methodical instructions for practical classes are compiled in accordance with the educational discipline " Special selection and seeding of fruit and vegetable crops " for students of the educational level "Bachelor" in the specialty "Agronomy", in order to ensure control of knowledge according to the credit-transfer system of the organization of the educational process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11259
УДК: 631.527:635.1/8(07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Селекція овочевих.pdf6,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.