Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11224
Title: | Формування маси рослин буряків цукрових у початковий період вегетації під впливом фунгіцидного захисту |
Other Titles: | Mass formation of sugar beet plants in the initial growing season under the influence of fungicide protection |
Authors: | Грабовський, Микола Борисович Grabovskyi, Mykola Потапов, Арсеній Potapov, Arsenii |
Keywords: | буряк цукровий;фунгіциди;гібрид;маса рослин;листки;sugar beet;fungicides;hybrid;mass of plant;leaves |
Issue Date: | 30-Mar-2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Abstract: | Наведено результати вивчення формування маси 100 рослин у гібридів буряку цукрового у фазу 2 справжніх листків під впливом фунгіцидного захисту. Встановлено, що найвищі показники маси 100 рослин буряків цукрових отримано при застосуванні фунгіцидів за схемою Церкоштеф, к. с. (0,5 л/га) + Штефстробін к.с. (0,6 л/га) + Штільвет (0,1 л/га)./The results of the study of mass formation of 100 plants of sugar beet hybrids are given phase 2 of true leaves under the influence of fungicidal protection. It is established that the highest indicators the mass of 100 sugar beet plants was obtained by applying fungicides according to the scheme of Tserkoshtef, k. s. (0.5 l/ha) + Stefstrobin k.s. (0.6 l/ha) + Stilvet (0.1 l/ha). |
Description: | Потапов А. В., Грабовський М. Б. Формування маси рослин буряків цукрових у початковий період вегетації під впливом фунгіцидного захисту. Матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку», Біла Церква, 30 березня 2023 р., С. 200–201. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11224 |
metadata.dc.identifier.udc: | 635.11:631.81.095.337:631.559 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФОРМУВАННЯ МАСИ РОСЛИН БУРЯКІВ ЦУКРОВИХ У ПОЧАТКОВИЙ.pdf | 440,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.