Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11110
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-04-23T06:35:23Z-
dc.date.available2024-04-23T06:35:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБукалова Н.В. Аналіз нормативно-правового забезпечення випробувань харчової продукції та біологічного матеріалу / Н.В. Букалова, Н.М. Богатко, Т.М. Приліпко // Міжнародна наук.-практ. конф. « Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту .Сучасний розвиток ветеринарної медицини» (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). - Біла Церква, 2023. – С.77-79.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11110-
dc.descriptionThe regulatory documentation of the Zvenigorod interdistrict state laboratory of the State Production and Consumer Service of Ukraine on methods of testing food products and biological material to determine the regulated indicators of its safety and quality was analyzed.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано нормативну документацію Звенигородської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби України на методи випробування харчової продукції і біологісного матеріалу для визначення регламентованих показників її безпечності та якості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectнормативно-правовий документuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectбіологічний (патологічний) матеріалuk_UA
dc.subjectвипробуванняuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectregulatory documentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectbiological (pathological) materialuk_UA
dc.subjecttestinguk_UA
dc.titleАналіз нормативно-правового забезпечення випробувань харчової продукції та біологічного матеріалуuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of legal support of food tests and biological materialuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.05:638.16uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_normatyvno-pravovogo.pdf749,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.