Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10858| Назва: | Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять і для самостійного вивчення аналітичної хімії під контролем викладача (якісний аналіз) |
| Інші назви: | Methodical instructions for laboratory-practical classes and for independent study of analytical chemistry under the supervision of a teacher (qualitative analysis) |
| Автори: | Миколюк, Iван Гаврилович Філіпова, Лариса Миколаївна Гамалій, Ірина Петрівна Mykoliuk, Ivan Filipova, Larysa Hamalii, Iryna |
| Ключові слова: | чутливість реакції;reaction sensitivity;груповий реагент;group reagent;класифікація аніонів;classification of anions;групи катіонів;group of cations;аналіз сухої речовини;analysis of dry matter |
| Дата публікації: | 2004 |
| Видавництво: | Бiлоцеркiвський державний аграрний унiверситет |
| Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до лабораторно-практичних занять і для самостійного вивчення аналітичної хімії під контролем викладача (якісний аналіз) / І. Г. Миколюк, Л.М. Філіпова, І.П. Гамалій І.П. - Біла Церква: БДАУ. 2004. - 40 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Methodical instructions are intended for laboratory-practical classes and independent study by students of the basics of qualitative analysis, the most characteristic partial reactions of cations, anions, the course of analysis of a mixture of ions. |
| Опис: | Методичні вказівки призначені для лабораторно-практичних занять і самостійного вивчення студентами основ якісного аналізу, найбільш характерних часткових реакцій катіонів, аніонів, хід аналізу суміші іонів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10858 |
| УДК: | 543. 061 (07) |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки Якісний аналіз.pdf | 404,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.