Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10798
Title: Формування системи управління вартістю торгової компанії (за матеріалами ТОВ «Ардіс»)
Other Titles: Formation of a trading company's cost management system (based on the materials of «Ardis» LLC)
Authors: Іллючек, Тетяна Ігорівна
Ilyuchek, Tatiana
Keywords: аналітичний інструментарій;analytical tools;управління вартістю бізнесу;business value management;грошові потоки;cash flows;капіталізація прибутку;profit capitalization;фінансовий контролінгу;financial controlling;ринкова вартість;market value
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Іллючек Т.І. Формування системи управління вартістю торгової компанії (за матеріалами ТОВ «Ардіс»). Магістерська робота за спеціальністю 072 «Фінанси банківська справа, страхування та фондовий ринок» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування. Наук. кер.: О.О. Варченко. Біла Церква, 2023. 89 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена вартісно-орієнтованому менеджменту та розробці практичних рекомендацій щодо формування системи управління на принципах вартісно-орієнтованої концепції на рівні бізнесової структури. Зокрема, окреслено напрями практичного впровадження системи управління вартістю на прикладі ТОВ «Ардіс».
Description: The qualification work is devoted to value-oriented management and the development of practical recommendations for the formation of a management system based on the principles of the value-oriented concept at the level of the business structure. In particular, directions for the practical implementation of the cost management system are outlined on the example of Ardis LLC.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10798
metadata.dc.identifier.udc: 330.133/.138:658.6
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іллючек_Т.І..pdf175,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.