Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10732
Title: Методичні вказівки з підготовки та написання дипломної роботи для студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня „Спеціаліст” за напрямом „Агрономія” (спеціальність 7.130102)
Other Titles: Methodological guidelines for preparing and writing a diploma thesis for students of the Faculty of Agronomy of the educational and qualification level "Specialist" in the field of "Agronomy" (specialty 7.130102)
Authors: Васильківський, Станіслав Петрович
Vasylkivskyi, Stanislav
Примак, Іван Дмитрович
Prymak, Ivan
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Сікан, Леонід Зодькович
Sikan, Leonid
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Keywords: дипломна робота;graduate work;Агрономія;Agronomy;освітньо-кваліфікаційний рівень „Спеціаліст”;educational and qualification level "Specialist";Структура дипломних робіт;The structure of theses;Вимоги до оформлення;Requirements for registration
Issue Date: 5-Feb-2004
Publisher: Білоцерківський ДАУ
Abstract: Викладено методичні рекомендації до виконання дипломної роботи освітньо-кваліфікаційного рівня „Спеціаліст” та вимоги до її оформлення для студентів, що навчаються за спеціальністю Агрономія. Methodological recommendations for the completion of a diploma thesis of the educational and qualification level "Specialist" and the requirements for its preparation for students studying Agronomy are outlined
Description: Методичні вказівки з підготовки та написання дипломної роботи для студентів агрономічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня „Спеціаліст” за напрямом „Агрономія” (спеціальність 7.130102). Васильківський С.П., Примак І.Д., Ткачук В.М., Сікан Л.З., Козак Л.А. – Біла Церква, 2004. – 24 с.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10732
metadata.dc.identifier.udc: 378.1(07).63:378.22
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод дипл робота спеціаліст.pdf468,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.