Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727
Назва: | Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів осві-тньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія |
Інші назви: | Production practice: Regulations and methodological guidelines for students of educational and qualification levels: 6.130100 – bachelor, 7.130102 – specialist, 8.130102 – master’s degree in the specialty "Agronomy" in the field of training 1301 – Agronomy |
Автори: | Васильківський, Станіслав Петрович Vasylkivskyi, Stanislav Козак, Леонід Андрійович Kozak, Leonid Городецький, Олександр Степанович Gorodetsky, Oleksandr Ткачук, Василь Микитович Tkachuk, Vasyl |
Ключові слова: | агрономія;agronomy;Виробнича практика;Production practice;бакалавр;bachelor;спеціаліст;specialist;магістр;master |
Дата публікації: | 26-бер-2009 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Короткий огляд (реферат): | Викладено загальні положення та методичні вказівки про виробничу практику і її зміст. The general provisions and methodical guidelines on production practice and its content are outlined. |
Опис: | Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія / С.П. Васильківський, Л. А. Козак, О.С Городецький., В.М. Ткачук / За ред. Л.А. Козака. – Біла Церква, 2009.– 59 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727 |
УДК: | УДК 378. 147.111/88:37:018:55 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Виробнича практика 4 курс.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.