Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727
Назва: Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів осві-тньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія
Інші назви: Production practice: Regulations and methodological guidelines for students of educational and qualification levels: 6.130100 – bachelor, 7.130102 – specialist, 8.130102 – master’s degree in the specialty "Agronomy" in the field of training 1301 – Agronomy
Автори: Васильківський, Станіслав Петрович
Vasylkivskyi, Stanislav
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Городецький, Олександр Степанович
Gorodetsky, Oleksandr
Ткачук, Василь Микитович
Tkachuk, Vasyl
Ключові слова: агрономія;agronomy;Виробнича практика;Production practice;бакалавр;bachelor;спеціаліст;specialist;магістр;master
Дата публікації: 26-бер-2009
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Короткий огляд (реферат): Викладено загальні положення та методичні вказівки про виробничу практику і її зміст. The general provisions and methodical guidelines on production practice and its content are outlined.
Опис: Виробнича практика: Положення та методичні вказівки для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів: 6.130100 – бакалавр, 7.130102 – спеціаліст, 8.130102 – магістр зі спеціальності "Агрономія" напряму підготовки 1301 – Агрономія / С.П. Васильківський, Л. А. Козак, О.С Городецький., В.М. Ткачук / За ред. Л.А. Козака. – Біла Церква, 2009.– 59 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10727
УДК: УДК 378. 147.111/88:37:018:55
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробнича практика 4 курс.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.