Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10654
Назва: Стеблоутворююча здатність середньостиглих сортів картоплі
Інші назви: Stem-forming ability of mid-season potato varieties
Автори: Бойко, Андрій Анатолійович
Boyko, Andriy
Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Ключові слова: картопля;potatoes;густота;density;стеблоутворююча здатність;stem-forming ability;виживання рослин;plant survival;сорти;varieties
Дата публікації: 14-кві-2021
Бібліографічний опис: Бойко А.А. Стеблоутворююча здатність середньостиглих сортів картоплі / А.А. Бойко; наук. керівник М.В. Остренко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві: матеріали міжнародної науковопрактичної конференції студентів, 14 квітня 2021 року. – Біла Церква, 2021.- С. 7-8.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження стеблоутворюючої здатності середньостиглих сортів картоплі. За результатами проведених встановлено, що середня кількість стебел на 1 рослині залежала від сорту і коливалась в межах від 2,7 до 3,6 штук, що в свою чергу вплинуло на кінцеву густоту стеблостою, що коливалася в межах від 113,81 тис. стебел/га у сорту Околиця до 158,41 тис. стебел/га у сорту Случ.
Опис: The stem-forming ability of mid-season potato varieties was studied. According to the results it was found that the average number of stems per plant depended on the variety and ranged from 2.7 to 3.6 pieces, which in turn influenced the final density of the stem, which ranged from 113.81 thousand stems/ha in Okolytsia variety to 158.41 thousand stems/ha in Sluch variety.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10654
УДК: 635.21
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бойко А.А..pdf925,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.