Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10644
Назва: Сертифікація та контроль якості продукції рослинництва
Інші назви: Certification and quality control of crop products
Автори: Глеваський, Володимир Іванович
Hlevasky, Volodymyr
Ключові слова: сертифікація, контроль якості, аудитор, продукція;certification, quality control, auditor, production
Дата публікації: сер-2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Робоча програма з навчальної дисципліни «Сертифікація та контроль якості продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти агробіотехнологічного факультету за спеціальністю 201 «Агрономія», магістерський рівень вищої освіти / Укладач В. І. Глеваський. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – 18 с.
Короткий огляд (реферат): Згідно з навчальним планом на навчання дисципліни «Сертифікація та контроль якості продукції рослинництва» для денної форми навчання виділено 90 годин академічних годин (3 кредити ЕCTS), у т .ч. аудиторних – 32 години (лекції – 16, практичні заняття – 16), самостійна робота студентів – 58 годин.
Опис: According to the curriculum, 90 hours of academic hours (3 ECTS credits) are allocated for full-time training in the discipline "Certification and quality control of plant production products", including classroom hours - 32 hours (lectures - 16, practical classes - 16), independent work of students - 58 hours.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10644
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
program_certification.pdf715,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.