Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10538
Title: | Технічні культури (змістовий модуль 2 – Олійні культури) |
Other Titles: | Technical cultures (мodule 2. – Oil crops) |
Authors: | Городецький, Олександр Степанович Horodetskyi, Oleksandr Грабовський, Микола Борисович Grabowskiy, Mykola Козак, Леонід Андрійович Kozak, Leonid Федорук, Юрій Васильович Fedoruk, Yurii |
Keywords: | технічні культури;technical crops;морфологічна будова;morphological structure;елементи технології;technology elements;йодне число;iodine number;число омилення;number of sapling |
Issue Date: | 5-Mar-2024 |
Publisher: | БІлоцерківський НАУ |
Citation: | Технічні культури (змістовий модуль 2 – Олійні культури): методичні вказівки до проведення практичних, самостійних робіт і виконання індивідуальних завдань здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності – 201 Агрономія /О.С. Городецький, М.Б. Грабовський, Л.А. Козак, Ю.В. Федорук. – Біла Церква, 2024. – 95 с. |
Abstract: | У методичних вказівках згідно з типовою навчальною програмою висвітлено систематику, біологічні особливості, морфологічну та анатомічну будову рослин та елементи технології вирощування олійних культур. Розроблені питання для самоконтролю та тестові завдання для перевірки знань здобувачів вищої освіти. |
Description: | Systematics, biological features, morphological and anatomical structure of plants and elements of the technology of growing oil crops are covered in the methodical instructions according to the typical curriculum. Questions for self-control and test tasks have been developed to test the knowledge of higher education applicants. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10538 |
metadata.dc.identifier.udc: | УДК: 633.85(07) |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
метод. олійні.pdf | 876,5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.