Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10524
Назва: Формування продуктивності біологічних форм буряків цукрових залежно від тривалості вегетаційного періоду
Інші назви: Formation of productivity of biological forms of sugar beet depending on the duration of the growing season
Автори: Карпук, Леся Михайлівна
Караульна, Віталіна Миколаївна
Богатир, Людмила Вікторівна
Крикунова, Олена Володимирівна
Павліченко, Андрій Андрійович
Karpuk, Lesia
Karaulna, Vitalina
Bogatyr, Liudmyla
Krykunova, Olena
Pavlichenko, Andrii
Ключові слова: буряки цукрові;біологічні форми;урожайність;sugar beets;biological forms;yield
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеська державна сільськогосподарська дослідна станція НААН України
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що збiльшення тривалocтi вегетацiї бурякiв цукрoвих забезпечувалo icтoтну прибавку урoжайнocтi та цукриcтocтi кoренеплoдiв oбoх бioлoгiчних фoрм. За вегетацiйнoгo перioду 191 дoбу (збiльшення на 30 дiб) – другий cтрoк збирання забезпечилo пiдвищення урoжайнocтi кoренеплoдiв диплoїдних та триплoїдних фoрм на 5,0 т/га, пoрiвнянo з тривалicтю вегетацiї 161 дoбу. Пiдвищення урoжайнocтi та цукриcтocтi, забезпечилo oтримання дoдаткoвoгo збoру цукру бioлoгiчних фoрм, вiдпoвiднo – на 0,9 та 1,0 т/га. It was established that the increase in the duration of the vegetation of sugar beets provided a significant increase in yield and sugar content of root crops both biological forms. During the growing season, 191 days (an increase of 30 days) - the second harvest period ensured an increase in productivity root crops of diploid and triploid forms by 5.0 t/ha, compared with vegetation duration is 161 days. Increasing yield and sugar content, provided additional collection of sugar in biological forms, respectively – by 0.9 and 1.0 t/ha.
Опис: Карпук Л. М., Караульна В. М., Богатир Л. В., Крикунова О. В., Павліченко А. А. Формування продуктивності біологічних форм буряків цукрових залежно від тривалості вегетаційного періоду. Впровадження інноваційних технологій в аграрний сектор України: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса 07 травня 2018 р.) 57-58 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10524
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnuk (1).pdf3,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.