Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459
Назва: Здатність до формування головочок у сортів капусти брюссельської
Інші назви: The ability to form heads in varieties of Brussels sprouts
Автори: Жук, Ольга Яківна
Жук, Віталій Юхимович
Сидорова, Ірина Марківна
Zhuk, Olga
Zhuk, Vitaliy
Sidorova, Irina
Ключові слова: капуста брюссельська;сорт;головочка;стебло;місце розміщення;Brussels sprouts;variety;head;stem;location
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Здатність до формування головочок у сортів капусти брюссельської / О. Я. Жук, В. Ю. Жук, І. М. Сидорова // Овочівництво і баштанництво. - 2012. - Вип. 58. - С. 167-172. -
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень з формування головочок у капусти брюссельської залежно від сорту. Виділено кращі сорти Розелла та гронігер.
Опис: The results of studies on the formation of heads in Brussels sprouts depending on the variety are given. The best Rosella and Groninger varieties are highlighted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10459
УДК: 581.14:635.36
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sdatnist_do.pdf339,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.